mandag 20. september 2010

Film Nytt, The Dilemma, komedie med kongen av queens og han duden fra wedding crashers(Trailer)

Øy øy øy, sjekk vi er på skjermen!!
Litt lite nytt på filmfronten for tiden, men jeg fant denne traileren fra en kommende komedie fra Ron Howard kalt The Dilemma.

Det ser ut som Ron Howard har tatt en liten pause fra "seriøse" filmer som The Davinci Code og A Beautiful Mind, og gått tilbake til komirøttene sine.

Ja det stemmer, det er Ron Howard som spiller i Happy Days
The Dilemma handler om Bestevennene Ronny Valentine, Spilt av Vince Vaughn(Han duden fra Wedding Crashers), og Isaac Backman, spilt av Kevin James(kongen av queens). Alt ser ut til å gå på skinner med bestevenn paret, de har begge funnet kvinnene i sine liv og lever livet med kremjobb og festing når det hen passer for dem. Men plutselig en dag finner Ronny ut at kona til Isaac, spilt av Winona Ryder, har seg med en fyr på si. Og da begynner konflikten i Ronnys hode, skal han fortelle bestevennen sin om dette og sette hele livet og tilværelsen til både ham og bestevennen på hode, eller skal han bare late som ingenting og fortsette å leve livet slik det er der og da?

Ooooh, Intriger!
Dama til Vince Vaughn spilles forresten av Uber hottie en Jennifer Connelly, som også spilte i Ron Howards A Beautiful Mind. Bare det alene gjør det verdt å se denne filmen!

Jennifer Connelly, Me likes alottt!
Som nevnt i en tidligere blogg. Skal Ron Howard igang med å lage både en film og en tv serie av Stephen Kings The Dark Tower bok serie, så det er vel likegreit at han får komi greiene ut av systemet nå. Men på den andre siden HADDE DET DREPT HAM Å LAGE EN ARRESTED DEVELOPMENT FILM SNART????

Uansett her er i vertfall traileren til The Dilemma

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar