onsdag 2. mars 2011

kortfilm nytt, "Trailer" til Pixars nye Toy Story kortfilm

Gang! Were going to Hawaii!
Som sikkert mange av dere vet, så pleier de fleste av animasjons studioet Pixar sine nyeste filmer å begynne med en animert kortfilm, ofte basert på den foregående Pixar filmen som ble laget. Denne gangen er det Cars 2, eller Biler 2 som den helt sikkert kommer til å bli hetende på norsk, som skal ha premiere i USA en gang ut i sommeren, og i den anledning skal de også gi ut en kortfilm basert på Toy Story 3

Hei du rosa bjørn! Hva gjør du her, ble vi ikke kvitt deg i den forrige filmen?
Plottet på kortfilmen så vidt jeg vet går ut på at Ken(Michael Keaton) og Barbie(Jodi Benson) prøver å snike seg ombord i sekken til den lille jenta(som jeg ikke husker navnet på) når familien hennes skal på ferie til Hawaii. Det går selvfølgelig ikke som planlagt og stakkars Ken og Barbie blir strandet igjen på rommet til jenta. Og da er det Woody og resten av Toy Story gjengen må trø til for å gi Ken og Barbie den ferien som de hadde håpet på.

Stå der mens jeg prøver å ta ett bilde av kassene med våpen som jeg prøver å smugle
Det er litt stilig at, til tross for at dette bare er en liten kortfilm, så har de fått alle de store stjernene som gjorde stemmearbeid i Toy Story 3 til å gjenta rollene sine her. Selv om jeg tviler på at at de fikk alle sammen tilbake igjen i etterkant bare for å gjøre stemmene til kortfilmen, mest sannsynlig er dette noe som ble spilt inn sammen med den originale Toy Story 3 med tanke på at det skulle bli brukt ved en senere anledning.

Men Don Rickles ga sikkert faen!
Ifølge Pixar selv er det foreløpig ingen planer om å lage en Toy Story 4, men de sier samtidig at de håper på å fortsette med å lage kortfilmer basert på filmene.

Kortfilmen heter forresten Toy Story: Hawaiian vacation, og Pixar slapp ut en liten 30 sekunders smakebit sammen med noen bilder, her for ett par dager siden.

Enjoy

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar