tirsdag 1. mars 2011

Film Nytt, Anne Hathaway bekrefter rollen som catwoman i The Dark Knight Rises



Stakkars Anne Hathaway. Ikke bare gikk det dårlig under årets Oscar utdeling, der hun i etterkant fikk mye pes for å ha vært for energisk, mens James Franco bare så ut som han kjedet seg. Men årets Oscar utdeling hadde ett fall i seertallene på hele 9% (men ikke spør meg hvor mye det blir i aktuelle seere, men hvis dette gjelder verdens basis, må det ivertfall bli på ett par millioner) noe som gjorde årets Oscar til en av de minst sette på en god stund. Og ikke nok med det, det hjalp heller ikke at hun i sin siste film Love and Other Drugs (som jeg har anmeldt her), viste puppene sine aldri så mye, det gjorde ikke filmen noe nevneverdig bedre.

Så hun har litt å ta seg igjen på. Likevel virker det som om det kan skje fortere enn trodd. For selv om det lenge har vært avklart at Anne Hathaway skal spille Selina Kyle i Christopher Nolans kommende Batman film The Dark Knight Rises, har selvfølgelig Christopher Nolan i typisk Nolan stil vært veldig hemmelighetsfull med om hun kommer til å bli til selveste Catwoman i løpet av filmen.

Men nå har endelig katta kommet ut av sekken som det heter på fagspråket, og Christopher Nolan kan avsløre at vi faktisk får se Anne Hathaway i (forhåpentligvis) sexy kattekostyme i den kommende filmen.


Dette kan faktisk bli litt interessant. For hvis vi tenker oss tilbake til de forrige kvinnene som har spilt Catwoman opp igjennom tidene. Lee Meriwether, Michelle Pfeiffer og nå sist Halle Berry, så snakker vi veldig sexy jenter i veldig sexy kostymer her

Ja til og med du Lee

Og ikke for å si at Anne Hathaway ikke er sexy, men hvis vi kjenner Christopher Nolan rett, så vil han helst tone ned på alt det sexy og campy greiene som Batman franchisen tidligere har vært kjent for, ryktene sier at Anne vil spille en beryktet innbruddstyv, en såkalt "cat burglarar" som etterhvert får døpernavnet Catwoman, så det ser ut som det blir langt mellom spisse ører og lange klør her. Likevel så det kan bli interessant å se hvordan Catwoman vil bli seende ut i denne versjonen.

Bare forhåpentligvis ikke sånn ut

Min favoritt Catwoman derimot, har alltid vært Michelle Pfeiffer i Batman Returns. I den rollen der gjorde hun det skikkelig for meg, hun var så sexy i den filmen at jeg ble ikke engang satt ut av hvor ekkel Danny Devito var. Og da snakker vi sexy her!

Mjau Baby!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar