onsdag 2. mars 2011

WTF! Nytt, Charlie Sheen har kommet seg på Twitter!

Jeg vet ikke hvem hun til venstre er, men noe sier meg at hun ikke er i speideren...

Gudene vet at jeg ikke er en av dem som bryr seg om Hollywood sladder og skandaler, men det sirkuset som har dreid seg om Charlie Sheen de siste ukene har egentlig vært for godt til å være sant!

Det har vært den ene Pornostjernen/Prostituerte og kokain partyet etter den andre, og rehab meg der og sex avhengighet meg der. Mannen er bortimot ett Se og Hør sirkus uten like.

Det siste sladderet der ute er jo at han fikk fyken fra den ganske middelmådige komiserien Two And A Half Men. Tydeligvis så likte ikke Chuck Lorre, skaperen av serien at Charlie kalte han for en idiot, for så å begynne å forlange en absurd høy lønn for hver episode han spilte inn videre.

Kan ikke skjønne hvorfor Chuck skulle ta seg nær av noe sånt?
Pluss at "stakkaren" midlertidig mistet foreldre retten til barna

Ok den er litt kjip, men hva hadde du egentlig forventet?
Men Charlie sjøl lar seg ikke deppe av den grunn. Å neida! Den siste tiden har han tatt runden rundt til samtlige av de store amerikanske talkshowene, pluss de store radio programmene(hva nå de er), og kalt seg selv for "winner", fortelt at alle andre tar feil og han er den eneste som vet hva som er hva. Så tydelig så er Charlie Sheen helt fin igjen!

Tror du meg ikke? Vel da kan du bare sjekke hans splitter nye og offisielle Twitter konto @CharlieSheen (rart at den ikke har blitt tatt allerede?) og lese selv om hvordan han har det.

Behold the glory(hole) that is Twitter!
Det er vel kanskje ikke så rart at han endelig kom seg på Twitter. Når skandale stormen endelig kommer til å blåse over, og de fleste egentlig ikke er interessert i å høre på hva han har å si lenger. Kan han jo alltid bare slenge ett eller annet pisspreik ut på twitter, og en eller annen gjøk kommer sikkert til å kommentere og gi han den anerkjennelsen han tydeligvis så sårt trenger.

Pluss at han ikke har Two And a Half Men til å holde seg opptatt med lenger så noe må han jo finne på. Noe lignende skjedde faktisk ifjor da Conan O'Brien fikk fyken fra talkshowet sitt på NBC. Da startet han sin egen, og nå ekstremt populære twitter konto @ConanOBrien, og dro ut på turne. Så det er tydeligvis noe med å være arbeidsløs i Hollywood som drar folk til twitter.

Hvor lenge Charlie Sheen har hatt twitteren sin oppe vet jeg ikke, men han har tydeligvis klart å twittre(heter det twittre?) en god del, og lagt ut noen bilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar